"ΟΡΕΙΑΣ"

Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 10:01

Πανσέληνη διήμερη εκδρομή στο Σίγρι την Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 Ιουνίου

Πανσέληνη διήμερη εκδρομή στο Σίγρι την Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 Ιουνίου Πανσέληνη διήμερη εκδρομή στο Σίγρι την Κυριακή 4 και Δευτέρα 5 Ιουνίου Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου "ΟΡΕΙΑΣ"

Αξίζει να φτάσεις ως το τέρμα! Και το τέρμα στη Λέσβο είναι το εκπληκτικής ομορφιάς Σίγρι! Τι λέτε να περάσουμε ένα αλησμόνητο διήμερο μαζί, στο δυτικότερο άκρο του νησιού μας; Θα πιούμε καφέ, θα περπατήσουμε, θα θαυμάσουμε απίστευτα τοπία, θα κάνουμε μπάνιο, θα απολαύσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα αλλά και την πανσέληνο της φράουλας, θα φάμε, θα πιούμε, θα θα θα…

Το πρόγραμμα που σχεδιάσαμε για την εκδρομή μας έχει ως εξής:
• Κυριακή 4 Ιουνίου στις 10:00 αναχώρηση με το λεωφορείο από το My Market.
• Καθοδόν προς το Σίγρι θα κάνουμε στάση για καφέ, νερό ή παγωτό.
• Αφού φτάσουμε στο Σίγρι, τακτοποίηση στα δωμάτια.
• Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, μπάνιο ή ξεκούραση, κλπ.
• Το απόγευμα στις 17:30 θα συναντηθούμε και θα χωριστούμε σε 2 ομάδες. Ομάδα Δ με οδηγό της τον Δαμιανό Σταθάκη και ομάδα Σ με οδηγό της τον Στρατή Μωυσή. Η ομάδα Δ θα πεζοπορήσει από το Σίγρι προς την Παναγία Φανερωμένη και από εκεί στην παραλία Κεραμίδι (εύκολη προς μέτρια, ~7 χλμ). Η ομάδα Σ θα πεζοπορήσει από το Σίγρι προς την Παναγία Φανερωμένη (εύκολη, ~8 χλμ). Και οι 2 ομάδες θα επιστρέψουν στο Σίγρι όπου θα απολαύσουμε το μαγευτικότερο ηλιοβασίλεμα του νησιού μας!
• Ελεύθερο βράδυ (και ξημέρωμα) Κυριακής!
• Δευτέρα 5 Ιουνίου θα χωριστούμε και πάλι σε 2 ομάδες. Η μεν ομάδα Δ θα μαζευτεί στις 07:45 και θα πεζοπορήσει από (~1 χλμ πριν) την Παναγία Φανερωμένη προς τον Μέγα Λιμένα (μέτρια, ~11χλμ) ενώ η δε ομάδα Σ θα μαζευτεί στις 09:00 και θα ακολουθήσει τελείως αντίθετη κατεύθυνση, από το Σίγρι θα πεζοπορήσει προς την Τσιχλιώντα (εύκολη, ~14χλμ). Επιστροφή στο Σίγρι και για τις 2 ομάδες κατά τις μεσημεριανές ώρες.
• Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, μπάνιο ή ξεκούραση, κλπ.
• Δευτέρα βράδυ επιστροφή στη Μυτιλήνη.
Απαραίτητα θεωρούμε το μακρύ παντελόνι, τα παπούτσια πεζοπορίας (ή έστω ανθεκτικά αθλητικά παπούτσια trail running), καπέλο, αντηλιακό και το (τα) μαγιό σας!
Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή (πατώντας Επόμενο) για το λεωφορείο το αργότερο έως την Παρασκευή 21:00. Καθώς οι θέσεις στο λεωφορείο είναι περιορισμένες και το γεγονός ότι θα δοθεί προτεραιότητα συμμετοχής στα μέλη μας, φροντίστε να εγγραφείτε το συντομότερο για να μην κινδυνεύσει η δική σας συμμετοχή να παραμείνει στη Λίστα Αναμονής.
Οι κρατήσεις των δωματίων γίνονται αποκλειστικά από εσάς. Προτείνουμε τη χρήση της ιστοσελίδας https://sigri.gr/philoxenia-sigri-lesvos-greece/#Diamoni. Αν θελήσετε περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα δωμάτια παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματέα μας Μαρία Δεληγιώργη στο 6942 934 415.
Τέλος, σας ενημερώνουμε πως η ακύρωση της Δήλωσης Συμμετοχής σας είναι ελεύθερη και χωρίς συνέπειες μέχρι το κλείσιμο της φόρμας. Από εκεί και έπειτα υποχρεούστε στην καταβολή του αντιτίμου των 10€ για το λεωφορείο τα οποία θα εξοφλήσετε σε επόμενη οργανωμένη πεζοπορία μας.

Καλή μας αντάμωση!

Ημερολόγιο

<<  Μάιος 2024  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Πρόγνωση Καιρού

FacebookLesvosPro

GineMelosSyndesmoi

Μετάφραση - Translate