Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017 21:04

Εκδρομή στη ΧΙΟ Παρασκευή 24 - Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Εκδρομή Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017 Εκδρομή Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017 Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου "ΟΡΕΙΑΣ"

Η Άνοιξη μπαίνει και ο ΟΡΕΙΑΣ με τη δυναμική των μελών του επιθυμεί να εκδράμει σε πεζοπορικά μονοπάτια και πολιτιστικά μνημεία πέρα από τη Λέσβο. Προορισμός μας την περίοδο της 25ης Μαρτίου η γειτονική Χίος, με αμέτρητες ομορφιές: τους λαλάδες, τη μαστίχα, τα ιστορικά μοναστήρια, τους παραδοσιακούς οικισμούς και προπάντων ένα δίκτυο πεζοπορικών διαδρομών που συστηματικά αναδεικνύεται από τους ντόπιους και διεκδικεί ευρωπαϊκή πιστοποίηση.

Η αναχώρηση θα είναι με πλοίο την Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 20:00. Αλλιώς όσοι δεν μπορούν, φεύγουν την Παρασκευή 20:00 επίσης.

Η επιστροφή με το πλοίο θα είναι 05:30 από Χίο τη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα και περιλαμβάνει οργανωμένες πεζοπορίες και επισκέψεις στα σημεία κύριου ενδιαφέροντος, όπως τα Μαστιχοχώρια και το Μουσείο Μαστίχας, η Νέα Μονή κλπ.

Παρακαλούμε εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας να συμμετέχετε, μέσω της ΦΟΡΜΑΣ που έχει σταλθεί με e-mail έως την Παρασκευή 3/3/2017 στις 14:00., προκειμένου να οργανωθεί η εκδρομή και να υπολογιστεί το κόστος.

Για τηλεφωνική επικοινωνία απευθυνθείτε στην πρόεδρο Έλσα Εγγλεζοπούλου - 6974118668.

<<  Απρίλιος 2024  >>