Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 18:24

Πεζοπορία 07 Απριλίου 2019

Πεζοπορία 07 Απριλίου 2019 Πεζοπορία 07 Απριλίου 2019 Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου "ΟΡΕΙΑΣ"

Αυτή την Κυριακή, θα είμαστε φιλοξενούμενοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Στύψης και θα ανέβουμε μαζί με τα μέλη του στην κορυφή του Προφήτη Ηλία στον Λεπέτυμνο. Θα ξεκινήσουμε από την Στύψη, θα ανηφορίσουμε μέχρι τον Προφήτη Ηλία (ύψος 938 m) απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, και θα καταλήξουμε στην Πελόπη. Θα ακολουθήσει γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.

Η διαδρομή είναι μέτρια διάρκειας 4 ωρών περίπου και δεν είναι κυκλική. Η αναχώρηση θα γίνει στις 09:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης. Τα παπούτσια πεζοπορίας, και ίσως –δείτε τον καιρό- κάποιο αδιάβροχο, είναι απαραίτητα.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το πούλμαν, την ταβέρνα ή απλώς το ότι θα περπατήσετε μαζί μας έως τις 20:00 της Παρασκευής 05/04 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας και δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης. Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Απριλίου 2019 18:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πεζοπορία 14 Απριλίου 2019 Πεζοπορία 10 Μαρτίου 2019 »

<<  Οκτώβριος 2019  >>
   1  2  3  4  5  6