"ΟΡΕΙΑΣ"

Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 14:14

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Ομάδα Διάνοιξης και Καθαρισμού Μονοπατιών

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Ομάδα Διάνοιξης και Καθαρισμού Μονοπατιών Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην Ομάδα Διάνοιξης και Καθαρισμού Μονοπατιών Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου "ΟΡΕΙΑΣ"

Για να μπορούμε να απολαύσουμε με ασφάλεια και άνεση τα υπέροχα μονοπάτια του νησιού μας, πριν από τις καθορισμένες πεζοπορίες μας πραγματοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια οι λεγόμενες "δοκιμαστικές πεζοπορίες", στις οποίες εξακριβώνεται η κατάσταση των μονοπατιών και η τυχόν ανάγκη για καθαρισμό φραγμένων από βλάστηση τμημάτων καθώς και η ανάγκη εξεύρεσης παράκαμψης λόγω καταστροφής μονοπατιών από πλημμύρες ή άλλων αιτιών.

Διακαής πόθος πολλών εξ ημών, έφτασε η ώρα η επιθυμία πολλών χρόνων και πολλών Ορειάδων για να συμμετάσχουν σε τέτοιες εθελοντικές δράσεις να γίνει πράξη. Με ιδιαίτερη χαρά το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την ίδρυση της "Ομάδας Διάνοιξης και Καθαρισμού Μονοπατιών" (ΟΔΙΚΑΜΟΝ)!

Στόχος της ΟΔΙΚΑΜΟΝ είναι, με κυριότερο "εργαλείο" της την όρεξη για προσφορά αγροτικής εργασίας, να αναζητούμε / ενημερωνόμαστε για μονοπάτια τα οποία με το πέρασμα του χρόνου κλείνουν και να τα καθαρίζουμε τόσο ώστε να τα καθιστούμε και πάλι εύκολα προσβάσιμα από πεζοπόρους, δρομείς, ποδηλάτες κ.ά.

Έχετε όρεξη και χρόνο να προσφέρετε; Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στη Φόρμα Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Σας διευκρινίζουμε ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν είναι δεσμευτική. Όποτε εσείς έχετε το χρόνο και τη διάθεση να προσφέρετε. Θα δημιουργήσουμε μία λίστα αλληλογραφίας με όλους όσους εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και θα σας κρατάμε ενήμερους με τις ανάγκες για διανοίξεις και καθαρισμό μονοπατιών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ημερολόγιο

<<  Μάρτιος 2023  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Πρόγνωση Καιρού

FacebookLesvosPro

GineMelosSyndesmoi

Μετάφραση - Translate