"ΟΡΕΙΑΣ"

Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου

Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 14:50

Ανακοίνωση Δ.Σ.

Ανακοίνωση Δ.Σ. Ανακοίνωση Δ.Σ. Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου "ΟΡΕΙΑΣ"

Μυτιλήνη 21/09/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μέλη σας ευχόμαστε καλό φθινόπωρο.

Με το παρόν μήνυμα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θητεία του Δ.Σ. έχει λήξει από το Μάιο του τρέχοντος έτους, ωστόσο όμως και επειδή δε μπορέσαμε να προβούμε σε εκλογές λόγω των συνθηκών, παρατάθηκε άτυπα η θητεία του προκειμένου να υλοποιηθούν κάποιες ανειλημμένες δράσεις και υποχρεώσεις που είχαν προγραμματιστεί να γίνουν κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και «πάγωσαν» λόγω του lockdown. Επειδή και στην παρούσα χρονική στιγμή εφαρμόζονται μέτρα που έχουν επιβληθεί από την πολιτεία για την αποτροπή εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, δε μπορούμε να προβούμε στην προετοιμασία και διενέργεια της εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης και των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου Δ.Σ.. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μόλις και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι, λόγω των μέτρων πρόληψης που έχουν επιβληθεί, ειδικά στο νησί μας, μετά την έξαρση των κρουσμάτων τον Αύγουστο, (απαγόρευση και περιστολή των συναθροίσεων άνω των 9 ατόμων) δε γνωρίζουμε στην παρούσα χρονική στιγμή πότε θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε τις πεζοπορίες μας. Περιμένουμε…

Τέλος, ενημερώνουμε τα μέλη που είχαν δηλώσει συμμετοχή στην εκδρομή του Μαρτίου 2020 στη Θεσσαλία, καταβάλλοντας ως προκαταβολή το ποσό των 100 ευρώ (και δεν έλαβαν μέρος στην εκδρομή της Λήμνου) ότι το ανωτέρω ποσό θα τους επιστραφεί στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ημέρα των εκλογών, που όπως αναφέρθηκε ανωτέρω θα διενεργηθούν όταν και όπως οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ελπίζουμε να είμαστε όλοι καλά και σύντομα να ανταμώσουμε!

 

Με εκτίμηση από το Δ.Σ. του ΟΡΕΙΑΣ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ανακοίνωση ΔΣ Πρόσκληση γενικής συνέλευσης »

Ημερολόγιο

<<  Μάιος 2021  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Πρόγνωση Καιρού

FacebookLesvosPro

GineMelosSyndesmoi

Μετάφραση - Translate