"ΟΡΕΙΑΣ"

Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 12:05

Ο ΟΡΕΙΑΣ σας καλωσορίζει στην νέα του ιστοσελίδα!

Ο ΟΡΕΙΑΣ σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του! Ο ΟΡΕΙΑΣ σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του! Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου "ΟΡΕΙΑΣ"
Ο Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος ΟΡΕΙΑΣ που δραστηριοποιείται στη Λέσβο από το 2009, έχει πλέον επίσημη διαδικτυακή παρουσία στο oreias.gr. Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες του ιστοτόπου και να γνωρίσετε την "δραστηριότητα" του συλλόγου μας.
Ο ιστότοπος ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση, κατά την πεζοπορική περίοδο από Οκτώβριο έως Μάιο. Αναρτώνται οι ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ που πραγματοποιούνται, με χάρτη και φωτογραφίες καθώς και ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ των προσεχών πεζοποριών.
Είναι διαθέσιμη η Ιστορία του Συλλόγου, το Καταστατικό του, οι θητείες των Διοικητικών Συμβουλίων και η φόρμα εγγραφής μέλους. Φιλοξενούνται επίσης ξεχωριστά οι ΧΑΡΤΕΣ των διαδρομών και οι ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ που πραγματοποιεί ο ΟΡΕΙΑΣ πέρα από τις πεζοπορίες.
Ερωτήσεις και επισημάνσεις μπορούν να γίνουν στην ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ενώ οι ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ παραπέμπουν σε σχετικές ιστοσελίδες αλλά και στην κοινωνική δικτύωση του συλλόγου όπως Facebook, Google κτλ.
Η ανάπτυξη του δικτυακού μας τόπου είναι χορηγία της WEBGRECO, η οποία έχει αναλάβει επίσης τη διαχείριση και την φιλοξενία της ιστοσελίδας. Μάλιστα η WEBGRECO φρόντισε την «ανάπλαση» του λογοτύπου του συλλόγου αλλά και για την καταχώρηση του στο Lesvos.Pro τον Επαγγελματικό Οδηγό της Λέσβου.
Το υλικό του oreias.gr προέρχεται από μέλη του συλλόγου, οπότε είστε ευπρόσδεκτοι να συμβάλετε κι εσείς στον εμπλουτισμό του και φυσικά εάν το επιθυμείτε να εγγραφείτε ως μέλος σε αυτόν.

Ημερολόγιο

<<  Ιούλιος 2022  >>
 Δε  Τρ  Τε  Πε  Πα  Σα  Κυ 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Πρόγνωση Καιρού

FacebookLesvosPro

GineMelosSyndesmoi

Μετάφραση - Translate