Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 11:32

Πεζοπορία 02 Φεβρουαρίου 2020

Πεζοπορία 02 Φεβρουαρίου 2020 Πεζοπορία 02 Φεβρουαρίου 2020 Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου "ΟΡΕΙΑΣ"

Αυτή την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου, θα περπατήσουμε στην κεντρική Λέσβο. Θα ξεκινήσουμε το περπάτημα από την περιοχή του Ιερού του Μέσσου θα διασχίσουμε το πευκόδασος στην περιοχή Χαλή Πλάτη για να φτάσουμε στη Παλαιοχριστιανική εκκλησία Χαλινάδου του 6ου αιώνα. Μετά τη στάση μας στο υπέροχο αυτό μνημείο θα συνεχίσουμε προς Κουρόμπιλι και Κάντρι. Πρόκειται για μία διαδρομή με υπέροχη φύση από ελαιώνες, δάσος και ποτάμια διάρκειας περίπου 4 ωρών και δεν είναι κυκλική. Το κλείσιμο της πεζοπορίας θα γίνει σε ταβέρνα στη περιοχής.

Η αναχώρηση με το pullman θα γίνει στις 09:00 από το My Market του κεντρικού parking της Μυτιλήνης. Προτεραιότητα για τη μεταφορά με το pullman θα έχουν τα μέλη του συλλόγου που παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας. Όσοι επιθυμούν να περπατήσουν για πρώτη ή δεύτερη φορά μαζί μας και δεν έχουν γραφτεί στο σύλλογο παρακαλούνται να μην χρησιμοποιήσουν την φόρμα δήλωσης και απλώς να επικοινωνήσουν με το 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης. Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.

<<  Ιανουάριος 2020  >>
    1  2  3  4  5