Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 21:44

Πεζοπορία 27 Οκτωβρίου 2019

Πεζοπορία 27 Οκτωβρίου 2019 Πεζοπορία 27 Οκτωβρίου 2019 Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου "ΟΡΕΙΑΣ"

Αυτή την Κυριακή 27 Οκτωβρίου δεν θα είμαστε μόνοι μας. Παρέα με μέλη της χορωδίας Animato, θα επισκεφτούμε και πάλι το μεγαλύτερο σπηλαίο της δυτικής Λέσβου, επιφάνειας περίπου 600 τ.μ, το σπήλαιο “Σπήλιος” που πιθανολογείται ότι ταυτίζεται με το φημισμένο κατά την αρχαιότητα Μαντείο του Ορφέα.

Θα ξεκινήσουμε στις 08:30 από το My Market του κεντρικού πάρκινγκ Μυτιλήνης, θα σταματήσουμε για λίγο, μιας που η διαδρομή με το πούλμαν είναι μεγαλούτσικη, για καφέ, και θα καταλήξουμε σε σημείο της περιοχής Άντισσας κοντά στο σπήλαιο από όπου θα αρχίσουμε το περπάτημα. Το σπήλαιο βρίσκεται στη περιοχή (τα) Ράσκα, μετά από μια απότομη ρεματιά. Αφού σκαρφαλώσουμε στο σπήλαιο, θα το φωτογραφήσουμε και θα δοκιμάσουμε την ηχητική του μιας και θα έχουμε στην παρέα μας τα μέλη τη της χορωδίας. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο πούλμαν που θα μας μεταφέρει σε ταβέρνα της περιοχής για το κλείσιμο της πεζοπορίας.

Η διαδρομή είναι σύντομη, διάρκειας περίπου 2 ωρών, μέτριας δυσκολίας, εκτός από την πρόσβαση στο σπήλαιο, που είναι λίγο απαιτητική. Η αναχώρηση θα γίνει στις 08:30 από το My Market του κεντρικού πάρκινγκ Μυτιλήνης και τα ορειβατικά μποτάκια, είναι απαραίτητα.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή για τη μεταφορά με το πούλμαν, την ταβέρνα ή απλώς το ότι θα περπατήσετε μαζί μας έως τις 20:00 της Παρασκευής 25/10 κατά προτίμηση μέσω της φόρμας δήλωσης, αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία). Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας και δεν θα γίνεται πλέον αποδοχή απαντήσεων από την φόρμα δήλωσης. Για τυχόν ακυρώσεις παρακαλούμε να ειδοποιήσετε εγκαίρως μόνο τηλεφωνικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πεζοπορία 20 Οκτωβρίου 2019 Πεζοπορία 03 Νοεμβρίου 2019 »

<<  Μάρτιος 2020  >>

2  3  4  5  6  7