Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 15:29

Καθαρισμός ακτής 9 Ιουνίου 2019

Καθαρισμός ακτής 9 Ιουνίου 2019 Καθαρισμός ακτής 9 Ιουνίου 2019 Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου "ΟΡΕΙΑΣ"

Όπως όλοι έχετε διαπιστώσει, και οι ακτές του νησιού μας αντιμετωπίζουν σημαντικό πρόβλημα ρύπανσης. Θέλοντας να συμβάλει έστω και ελάχιστα στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και στην ανάκτηση λίγων από τα μπουκάλια που έχουν συσσωρευτεί προτού μετατραπούν σε μικροσκοπικά κομμάτια και τα φάμε με τη σαρδέλα μας, ο σύλλογος προγραμματίζει την Κυριακή 9 Ιουνίου τον καθαρισμό μιας παραλίας στο βόρειο μέρος του νησιού. Αμέσως μετά την αποκομιδή του τελευταίου Erikli, θα ελέγξουμε την βελτιωμένη ποιότητα του νερού με μια βουτιά στη θάλασσα.

Πιστεύοντας, ότι η συμμετοχή του κόσμου του «Ορειάς» θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας μέσω της φόρμας δήλωσης, ή τηλεφωνικά στο 6946306487 (Αντωνία), ώστε να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα το εγχείρημα. Για τις λεπτομέρειες, θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση.

<<  Ιούνιος 2020  >>