Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018 15:58

Πεζοπορία Κυριακής 15 Απριλίου 2018

Πεζοπορία Κυριακής 15 Απριλίου 2018 Πεζοπορία Κυριακής 15 Απριλίου 2018 Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Λέσβου "ΟΡΕΙΑΣ"

Αγαπητοί συνοδοιπόροι φίλες και φίλοι του ‘‘ΟΡΕΙΑΣ’’ Χριστός Ανέστη.

H πεζοπορία μας αυτή την Κυριακή (15/4) θα γίνει στα μονοπάτια του Μεγαλοχωρίου με οδηγό μας τον Χρήστο Κουτσουραδή, μέλος του συλλόγου μας και πρώην Ταμία.
Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από το καθιερωμένο μέρος (My Market του κεντρικού πάρκιγκ Μυτιλήνης) στις 09:00 για το Μεγαλοχώρι. Η πεζοπορία μας (κυκλική) ξεκινά από το χωριό, μετά πάμε για Κούνια, Μονογενή, Μοναστηράκη, Παπά Λάκος - Μεγαλοχώρι.

Η διάρκειά της τρεισήμισι με τέσσερις ώρες και δεν έχει δυσκολίες.

Μετά το πέρας της πεζοπορίας θα μας φιλοξενήσει ο Χρήστος στην ταβέρνα του στην πλατεία του χωριού και μπορώ να σας εγγυηθώ ότι όχι μόνο θα φάμε καλά αλλά και θα χορέψουμε. Όμως όσοι τυχών έρθουν με δικά τους μέσα και θέλουν να φάνε θα πρέπει να το δηλώσουν στην αγαπητή μας Αντωνία για να ενημερώσουμε έγκαιρα και να μην υπάρξει πρόβλημα.

Δηλώσεις συμμετοχής για τη μεταφορά με πούλμαν και τη ταβέρνα έως τις 24:00 της Παρασκευής 13/4 κατά προτίμηση στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΦΟΡΜΑ αλλιώς τηλεφωνικά στο 6946 306487 (Αντωνία).

Παρακαλούμε για τυχόν ακυρώσεις ειδοποιείτε έγκαιρα τηλεφωνικά. Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, τότε θα τηρηθεί χρονική σειρά προτεραιότητας.
Σας ενημερώνουμε ότι τα ορειβατικά μποτάκια είναι απαραίτητα. Το καπέλο είναι επίσης απαραίτητο γιατί προβλέπεται υψηλή θερμοκρασία.